Sällskap av husdjur när man spelar

Om man har spel som stort intresse så blir det många timmar framför skärmen och det spel som spelas. Det kan vara skönt att ha sällskap av husdjur när man spelar. Då är ju katten det perfekta sällskapsdjuret då man inte behöver gå ut på promenad med dessa som man gör med en hund. 

Katten sköter i princip sig själv i det stora hela. Ställ fram mat och vatten dagligen och se till att kattlådan är rensad och bytt kattsand i så är det ett bra sällskap för den som spelar mycket. Så klart så går det inte att ha en katt som stör dig i spelet utan du får lära katten vad den får och inte får göra. Den kan vara nyfiken på din skärm men det finns saker som du kan göra för att minska intresset.

Se till att katten har sina egna leksaker som den kan fokusera på under tiden du spelar. Du kan naturligtvis ta pauser och kela och leka med din katt mellan dina spel. Detta är både bra för dig och din katt. Du får sträcka på din ben en stund och din katt får den uppmärksamhet som den kanske vill ha. Lycka till med både ditt spel och med din katt.

Comments are closed.