Nå nya nöjen på nätet

Internet är en guldgruva för den underhållningslystne. Film, TV och andra sorters förströelser finns i överflöd. Det är bara att gå loss som ett barn i en godisaffär! För filmer finns flertalet sidor där du kan streama såväl de senaste släppen som finfina klassiker.

Netflix är redan en veteran i sammanhanget, där du mot en månatlig kostnad får tillgång till ett enormt och ständigt växande bibliotek med filmer. Du kan se så många du vill till ett fast pris! För att veta vad som är sevärt för just dig får du personliga rekommendationer baserade på preferenser hos andra användare med liknande tittarhistorik som du.

Shopping är naturligtvis alltid ett trevligt nöje. Men var hittar man de riktiga fynden? Jämförelsesajten AlltidREA låter dig se de senaste rabatterna och kampanjerna. Man kan enkelt filtrera på kategorier eller söka fritt i sökrutan. Miljontals sidor scannas varje dag för att garantera dig det allra senaste. Ett givet stopp innan shoppingen!

Inom TV erbjuder samtliga kanaler något slags onlinetjänst, kortare klipp eller hela program, antigen gratis eller mot betalning. Det kan vara ett behändigt sätt att se program du råkade missa när de gick första gången. Tidningar kan läsas via sidor som PressDisplay, som erbjuder hundratals tidningar från länder världen över, såväl nyhetstidningar som magasin och tidskrifter. För en månatlig avgift får du läsa så mycket du vill! På tal om läsande, så växer e-böcker i popularitet. Det är enklare än att gå till bokhandeln, snabbare än att beställa online och framför allt platsbesparande. Skaffa din egen digitala bokhylla eller låna gratis e-böcker hos biblioteken!

Comments are closed.